Bij Bureau BM werken we met beloftes. Afspraken waaraan we ons houden tijdens de samenwerking en welke ervoor zorgen dat alles volgens afspraak gaat maar ook dat het gewoon lekker werkt.

1

Wat wij u geven is daarna ook echt van u

Geleverde bestanden zijn altijd uw eigendom. U hoeft bij ons geen handtekening onder een contract te zetten. U kunt uw volgende project gewoon bij een ander bureau onderbrengen, maar u kunt het ons natuurlijk niet kwalijk nemen dat wij er alles aan doen om u bij ons terug te laten komen!

2

Wij houden u altijd op de hoogte van wat er gebeurt

Of het nu gaat om de laatste communicatie-ontwikkelingen of om een duidelijke productieplanning; we houden u op de hoogte.

3

Gelijk in contact met de juiste persoon

Bureau BM werkt met korte lijnen en u bepaalt hoe de samenwerking verloopt. Wanneer u een vraag heeft over een ontwerp, dan kunt u rechtstreeks bij de ontwerper terecht. Dat is wel zo prettig en voorkomt overbodige kosten. Wij begrijpen dat u uw reclame-euro maar 1 keer kunt uitgeven.

4

Een deadline is bij ons ook echt een deadline

Afspraak is afspraak dus wij zorgen dat het gevraagde of beloofde product op de afgesproken datum – soms zelfs eerder – gereed is.