Tsubaki, de wereldwijde marktleider op het gebied van industriële kettingen heeft vele honderden documenten in de vorm van catalogi, brochures en filmmateriaal. Tsubaki heeft Bureau BM gevraagd dit op een gestructureerde wijze aan de doelgroep te presenteren.

Klant
Tsubaki

Dienst
App

Team
JeroenMartijn

Online

Het resultaat

Het resultaat is deze app verkrijgbaar in de appstore. Bureau BM heeft zowel het ontwerp als het bouwen van de app voor zijn rekening genomen. Daarnaast is er voor de introductie van de app ook een actie website ontwikkeld. http://tsubakitree.tsubaki.eu/nl/

Android App introductie

Voor Tsubakimoto ontwikkelden wij een schitterende App geschikt voor Apple devices. Deze App is gratis te downloaden in de Apple App Store en bevat een schat aan informatie over ketting- en aandrijfproducten.

Na het succes van de Apple versie hebben wij ook een Android versie gerealiseerd welke op ludieke manier aan de klantenkring van Tsubaki geïntroduceerd moest worden.

Aangezien de doelgroep bij naam en adres bekend was besloten wij een Direct Mail te ontwikkelen die verbeeldt en verwoordt wat de benefits zijn voor de gebruikers.

Om goed op te vallen hebben we gekozen voor een vierkant formaat met in de mailing een stansvorm en sleutelhanger, zodat ook na de mailing Tsubaki goed in beeld blijft.